005 – Sender fra foodtruck foran VapeWorld

Live-reportage fra VapeWorld i aften kl. 19.00 på thelakeradio.com

VapeWorld er en stor messe i Bellacenter i København med alt i røgvæsker og vapes, elektroniske cigaretter, endelig kan du skaffe lava-pulveret til den elektroniske pynte-vulkan du fik købt med hjem fra de kanariske øer i midten af 90’erne.

Vi har som nævnt (sikkert for) ofte stooooore vanskeligheder med vores ‘forretningsmodel’, lol, måske fordi vi slet ikke har en ‘forretning’… vi har et radioprogram… et socialt medie… sammen med dig!

Vi vil gerne demonstrere vores villighed til at følge med tiden. Derfor er vores foodtruck en vegansk og glutenfri pølsevogn. Det var sådan riiiimelig dyrt at få lov at være en af de officielle VapeWorld-foodtrucks (alt i røgvæsker og e-cigarettilbehør) i Bellacenter, så det er forklaringen på at vi holder lidt derfra. For at finde os er det nok nemmest du lige ringer til os på tlf. 4266 8029.

Please lad være med at sige noget til sundhedsmyndighederne eller forsøge at oprette os på yelp eller trustpilot.

To do-liste [vi er igang med følgende opgaver]:
  • Ny opgave til lytternes reklamebureau fra DJ Moviestar Planet 2: narcissist-hjulspind, en kampagne som rammer alles narcissisme og på en måde derfor samler narcissisterne på et ufrivilligt fodboldhold så de kan se hvor meget de har til fælles og at deres narcissisme på den måde er ulogisk.
  • Identificere sange fra lytteren ‘Age of Empires 2’: sang 1, dansk hippie-sang med txt-linjen “så skal vi ha det rart igen + og aldrig ride ranke igen”, sang 2, “jeg plukker fløjsgræs” i funky dansktop-version, sang 3 “dansevise” i instrumentalversion med funky blæsere
  • Stadig igang: musik der passer til lytter Emilitsens kulinariske kasettebånd til køkkenradioen. Sange om mad, gerne på dansk. Skal være gode at lave mad til. Kan du lave noget grafik til kassettebåndsomslaget? Så gør det og send det til djbrevet@djbrevet.dk
  • (Lytteren Elrenser) Lytternes reklamebureau: Lav en kampagne til fordel for klichéer, skab en mere nuanceret og realistisk forståelse af hvorfor klichéer er nødvendige/gode/ikke fortjener et dårligt ry.
Du kan abonnere på showet som podcast
Liste over musik der blev spillet i showet
001 - Wonderdog - Christmas tails
002 - Søs og Topper - Is og chokolade
003 - D'Angelo - Chicken Grease
004 - Hjerter Tre - 3 slags sild
005 - Dougie Poole - Vaping on the Job
006 - [ukendt kunstner, et barn der leger med hunden 'trold'] - (Sang om familiens hund 'Trold', den er sød og en lille bold, hele familien elsker den osv. selvom den nogle gange er fræk ude i haven)
007 - Hanne Boel - I'll Remember You (Elvis Presley cover)
008 - Elvis Presley - I'll Remember You
009 - Kim Larsen - Just tell her Jim said hello
010 - Gert Kruse - Boller med smør
011 - Beatle Barkers (Hundebeatles) - Love Me Do
012 - Wim Bitter - Teenage Muziek
013 - Candi Staton - Young Hearts Run Free
014 - Lone Kellermann - Ryg dansk
015 - Nagasa - No Vaping